Ensinistrament

Al Centre caní de Pals us oferim els nostres serveis de psicologia i ensinistrament, sempre amb el propietari present, sense càstigs i a un preu assequible, donat que considerem que tots els gossos han de tenir una bona educació.

L'ensinistrament no queda limitat exclusivament als gossos de treball (assistència, policia, caça, ...).

Els gossos també necessiten ser educats, igual que les persones, encara que només sigui per poder disfrutar d'un gos que es comporti per la ciutat sense estirades, sense bordar, sense mossegar.... el simple fet de poder sentar-se a la terrassa d'un bar a pendre un gelat amb el nostre fidel amic, sense provocar cap altercat i sense provocar situacions desagradables, que es poden evitar amb el coneixement bàsic del comportament caní, que podem trobar en molts llibres, però que no és tan senzill d'aplicar perquè cada gos és diferent. Nosaltres us expliquem correctament la manera d'interactuar amb la vostra mascota perque estudiem cada cas d'una manera personalitzada.

El que nosaltres fem és educar tant al gos com al propietari perquè gaudeixin convivint, que el propietari sàpiga de quina manera li ha d'ensenyar al seu gos, i el més important de tot, que el gos també gaudeixi.

Així doncs, l'educació canina es fa indispensable per a tots els gossos, no només als que dediquen la seva vida al treball, sinó també per als gossos de companyia.

MÉS INFORMACIÓ