Serveis

  • GUARDERIA

  • TERÀPIA

  • SOCIABILITZACIÓ

  • AGILITY

  • ENSINISTRAMENT

  • CRIA

  • ATENCIÓ VETERINÀRIA

  • PERRUQUERIA

GUARDERIA - TERÀPIA - SOCIABILITZACIÓ

Oferim per a la seva mascota un tracte personalitzat i amb molta dedicació per tal que no es trobi sola ni abandonada en cap moment. Li donem el millor per a ella, tenint en compte les seves qualitats individuals de caràcter i condició física per a que pugui tenir una estada el més agradable possible. Pels casos que ho requereixen també podem oferir-los-hi teràpies de sociabilització i tractaments de problemes en el comportament.

També disposem de piscines especialment dissenyades pels vostres estimats amics simplement perquè gaudeixin d'un agradable bany a les tardes caloroses de l’estiu o també per fer exercicis de rehabilitació i de reforç del sistema musculoesquelètic.

AGILITY

L'Agility és un esport que pot practicar qualsevol persona que disposi d'un o més gossos, independentment de la seva raça. l'Agility consta d'una sèrie d'obstacles que el gos haurà de superar gràcies a les indicacions del guia, en el mínim temps possible. El control del gos s'ha de fer mitjançant la veu o els gestos, ja que no està permès tocar al gos, ni utilitzar premis o reclams durant el recorregut. Això el converteix en una disciplina perfecte per a millorar la comunicació amb els nostres gossos.

L'Agility pot semblar divertit, pot semblar una cosa que t'agradarà, però no, és molt més que això, senzillament, l'Agility enganxa.

ENSINISTRAMENT

Al Centre caní de Pals us oferim els nostres serveis de psicologia i ensinistrament, sempre amb el propietari present, sense càstigs i a un preu assequible, donat que considerem que tots els gossos han de tenir una bona educació.

L'ensinistrament no queda limitat exclusivament als gossos de treball (assistència, policia, caça, ...).

Els gossos també necessiten ser educats, igual que les persones, encara que només sigui per a poder gaudir d'un gos que es comporti per la ciutat sense estirades, sense bordar, sense mossegar.... el simple fet de poder sentar-se a la terrassa d'un bar a prendre un gelat amb el nostre fidel amic, sense provocar cap altercat i sense provocar situacions desagradables, que es poden evitar amb el coneixement bàsic del comportament caní, que podem trobar en molts llibres, però que no es tan senzill d'aplicar perquè cada gos és diferent. Nosaltres us expliquem correctament la manera d'interactuar amb la vostra mascota ja que estudiem cada cas d'una manera personalitzada.

El que nosaltres fem és educar tant al gos com al propietari perquè gaudeixin convivint, que el propietari sàpiga de quina manera li ha d'ensenyar al seu gos, i el més important de tot, que el gos també gaudeixi.

Així doncs, l'educació canina es fa indispensable per a tots els gossos, no només als que dediquen la seva vida al treball, sinó també per als gossos de companyia.

CRIA

Tenim a la seva disposició cria selectiva de labrador/Golden retriever i Pastor Alemán, i donem garantia de tots els cadells. Tenim especial cura en la selecció de les nostres mascotes reproductores perquè estiguin en unes bones condicions de salut i lliures de malalties hereditàries i perquè puguin així donar unes cries amb unes condicions físiques i de caràcter excel·lents, així com alguns consells per l'elecció del cadell i per la futura convivència entre vosaltres.

ATENCIÓ VETERINÀRIA

Disposem durant les 24 hores del dia dels serveis d’una prestigiosa clínica verterinària per a qualsevol urgència que pogués sorgir i per assessorar-nos en el tracte de gossos que ja estan malalts i que requereixen unes condicions especial en alimentació, exercici, condicions ambientals...

També rebem el seu suport en els temes sobre Medicina Preventiva