El meu nom és Andreu Manzano, CEO i fundador del Centre Caní de Pals des de l’any 2002.

Format en ensinistrament caní, etologia i cria de gossos de pura raça per la Reial Societat Canina de Catalunya, estic recolzat per un equip de professionals que ens dediquem a la cura dels gossos en un entorn familiar, tranquil i natural durant tot l’any.

Al llarg dels anys i amb l’experiència que ens avala hem pogut adquirir certs coneixements i mètodes que ens fan ser un dels hotels canins de referència del panorama nacional i internacional.

Treballem el concepte de llibertat i socialització dels cans durant l’estància al centre de manera que en funció de l’avaluació inicial física i psíquica feta pel professional que l’atén i amb la meva supervisió, creem grups de joc adaptats a les necessitats de cada individu.

Per això també i essent sempre el gos el més important, oferim de forma gratuïta el que anomenem ADAPTACIÓ per tal que mai es senti abandonat i pugui gaudir de les seves vacances al centre.

Les nostres instal·lacions estan especialment dissenyades per als pelut ja que disposen de Jardins, parcel·les individuals, habitacions d’obra privades amb terrassa per les hores de descans i per l’estiu tenim piscines, especialment dissenyades per a ells.

Si això t’encaixa amb el concepte d’hotel caní que tens, no ho dubtis i vine a veure’ns!