Si tinc més d’un gos tinc descompte?

Efectivament, els nostres preus s’ajusten a totes les butxaques i per tant si tens més d’un gos l’estada o dia de jocs et sortira a un preu menor per gos. Pots consultar els nostres preus 

Quines vacunes ha de portar el meu gos per venir?

Per ara la llei a Catalunya no obliga als propietaris de mascotes a posar cap vacuna però nosaltres com a empresa procurem per la salut i benestar de tots els nostres clients. Així que per gaudir dels serveis que oferim es OBLIGATORIA la VACUNA DE LA TOS DE LES GOSSERES. Aquesta enfermetat és de fàcil transmisió entre els gossos que tenen contacte i tot i que en la majoria de casos cursa sense complicacions és millor prevenir. Teniu més información sobre aquest tema en les condicons d’ús del nostre servei 

Si el meu gos es fa mal estant allà què passa?

Si es tracta d’una emergencia on la vida de l’animal perilla, el primer será atendre al gos pel nostre equip veterinàri. Seguidament avisarem al propietari. Si la vida del gos no perilla avisarem primerament al propietari per tal d’acordar la intervenció més convenient. L’empresa es farà càrrec dels gastos mèdics. Podeu veure información més detallada en les condicons d’ús del nostre servei

Quin menjar se’ls hi dona?

Treballem actualment amb la marca BRIT PREMIUM BY NATURE.

Si el gos té alguna al.lèrgia, intolerancia o necessitat específica en la seva alimentació el propietari de l’animal serà qui ens facilitarà aquest aliment. El preu de residencia será el mateix.

Puc portar el gos només a jugar una estona?

Sí. Disposem de servei de guardería (venir a jugar durant el dia) Tant pot ser 1 dia sencer, com mig dia (matí  o tarda).

Quan estan obertes les piscines?

Les piscines s’obren normalment quan comença la calor (els mesos d’estiu). Depenem del clima, així que si vols saber quan s’obren ens pots seguir a les xarxes socials, on anem posant l’actualitat més inminent del centre.

Quants cops al dia mengen els gossos al centre?

Els gossos mengen al vespre per un tema de salut. Els gossos més grans de tamany poden patir una torció d’estómac si córren, juguen o salten després d’haver menjat, així que per seguretat es dona menjar al vespre, abans d’anar a dormir. Si algún gos per motius mèdics o de preferencia menja dos cops al dia, se’ls posara la ració diària dividida en migdia i nit.

El meu gos no pot estar amb altres gossos. On estarà?

Disposem de parcel.les individuals i privades per aquells gossos que per condició física, necessitat o voluntat del propietari no puguin compartir camps de joc. Són parcel.les àmplies, de pedres, amb bebedors automàtics, sol i sombra.

Com sabeu si el meu gos pot estar en un camp de joc o altre?

Tenim formació específica en etología canina, ensinistrament i més de 20 anys d’experiència. Així que amb el que el propietari manifesta i amb el que podem veure del caràcter i condició física de l’aminal el situem en una zona de jocs o altre. Analitzem el comportament i valorem la seva continuitat en aquella zona o si hi ha necessitat de moure’l de camp.

El meu gos sortirà de les instal.lacions?

El teu gos no sortira del nostre recinte si no és per necessitat mèdica.